Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Pas fjalimit të Marios, Emina në përkrahje të komunitetit shqiptar të LGBTI

16:21 | 19 Nentor 2019

Mario Dedivanovic e ka pranuar publikisht se është homoseksual.

Në fjalimin e tij në “American Influencer Awards 2019”, Mario Dedivanovic foli për karrierën si dhe orientimin e tij seksual, shkruan lajmi.net.

Pas fjalimit të tij, shumë fytyra publike përmes postimeve në rrjete sociale e kanë përkrahur atë.

Modelja Emina Çunmulaj, me anë të një postimi shkroi disa fjalë për Mario Dedivanovic si dhe përkrahi publikisht komunitetin LGBI tek shqiptarët.

“Sot u zgjova si zakonisht, shikoja emailet dhe mesazhet e mia dhe më pas iu drejtova Instagramit dhe e pashë këtë në storien e @makeupbymario.
Zemra ime u shkri, plot dashuri për të dhe për guximin e tij, forcën dhe dashurinë e tij për veten dhe familjen e tij.
Unë jam aq krenare për ty @makeupbymario, Urime për ty,  duke parë që ju keni ndarë me të gjithë botën diçka që është akoma kaq e vështirë për aq shumë në të gjithë botën është një hapje e syve për të gjithë ne që duhet të duam njëri-tjetrin, respekt njëri-tjetrin dhe jetoni dhe përqafoni dashuritë e njëri-tjetrit. Unë qava si një fëmijë duke shikuar fjalimin tuaj të pranimit për çmimin |American Influencer Award”.
Unë qëndroj pranë jush dhe me ju dhe me të gjithë vëllezërit dhe motrat tona në komunitetin tonë shqiptar LGBTQ që kanë nevojë për mbështetjen tonë”, ka shkruar ajo. /Lajmi.net/

View this post on Instagram

Today I woke up , as I normally do I looked at my emails and my text and then I turned to Instagram and saw this on @makeupbymario story. My heart melted , full of love for him and for his courage and his strength and his love for himself and for his family . I am so proud of you @makeupbymario , Congratulations to you , watching you share with the whole world something that is still so hard for so many around the world it is an eye opener for all of us that we must love one and other , respect each other lives and embrace each other’s loves . I cried like a child watching your acceptance speech for American Influencer Award. I stand by you and with you and with all of our brothers and sister in our Albanian LGBTQ community that need our support ❤️

A post shared by eminacunmulaj (@eminacunmulaj) on