Pas bllokimit nga reshjet, lirohet magjistralja Prishtinë-Pejë

Magjistralja Prishtinë-Pejë, e cila për disa orë ka qenë e bllokuar nga reshjet e shiut tashmë është hapur për qarkullim.

Lajme

06/08/2015 21:19

Zëdhënësja e policisë për rajonin e Prishtinës Flora Ahmeti ka konfirmuar për KosovaPress se tashmë rruga është liruar dhe është e lirë për qarkullim.

Ndryshe gjatë ditës pas reshjeve të mëdha të shiut magjistralja Prishtinë-Pejë ishte bllokuar për disa orë, dhe ishin krijuar kolona të gjata të veturave.