Partia Fjala distancohet nga deklarata e ish-kandidatit të tyre për Malishevën, Bedri Bytyqi

18:29 | 17 Qershor 2018

Partia Fjala është distancuar nga deklarata e hoxhës Bedri Bytyçit, lidhur me vdekjen e Hilmi Haradinajt, babit të kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj.

Përmes një komunikate për media, ata kanë cilësuar se një deklaratë e tillë e ish kandidatit të tyre për Komunë të Malishevës, është e ngutshme dhe jo e duhur, madje nuk përkon me frymën e subjektit të tyre politik.

“Ne FJALA distancohemi nga deklarata e Bedri Bytyçit lidhur me vdekjen e Hilmi Haradinajt, babait të Kryeministrit të Kosovës.

Ne cilësojmë se një deklaratë e tillë ka qenë e ngutshme dhe jo e duhur.

Deklarata e tillë nuk përkon me frymën e subjektit tonë politik.

Ne respektojmë çdo qytetar të Republikës Kosovës, e në veçanti Hilmi Haradinajn i cili ka rritur dhe edukuar dëshmorët Shkelzen e Luan Haradinaj.

Ne i shprehim ngushëllimet më të sinqerta Kryeministrit Haradinaj, familjes Haradinaj dhe gjithë qytetarëve të Republikës Kosovës”, thuhet më tej në komunikatën e dërguar.