Parlamenti Studentor paralajmëron protestë para Rektoratit

Parlamenti Studentor i Universitetit të Prishtinës, përmes një komunikate për medie ka njoftuar se nesër, më 8 tetor, nga ora 11 do të organizojë një protestë para objektit të Rektoratit të UP “Hasan Prishtina”.

Lajme

07/10/2015 14:46

Në njoftim nuk përmenden kërkesat me të cilat do të dilet në këtë protestë, por një ditë më parë ata kërkuan më shumë afate provimesh dhe shkarkimin e rektorit Ramadan Zejnullahu.

Në ndërkohë kërkesë për shkarkimin e rektorit kanë bërë edhe disa dekanë dhe anëtarë të Senatit të këtij universiteti.

Ndërkaq Rektori i UP-së, Ramadan Zejnullahu ka kërkuar efikasitet në studime dhe kritere serioze për avancim në tituj akademik të kuadrit mësimdhënës.