Paris Hilton tërheqëse me të bardha

33 vjeçarja kishte vendosur që të drekojë në Kaliforni gjatë ditës së djeshme. Ajo u paraqit e tëra me të bardha duke u dukur kështu shumë . Me një palë xhinse të grisura dhe syze dielli të bardha, Paris Hilton ishte ajo që tërhoqi vëmendje gjatë ditës së djeshme. Gjithashtu bukuroshja u pa të zbritej…

ShowBiz

04/03/2014 21:27

33 vjeçarja kishte vendosur që të drekojë në Kaliforni gjatë ditës së djeshme. Ajo u paraqit e tëra me të bardha duke u dukur kështu shumë .

Me një palë xhinse të grisura dhe syze dielli të bardha, Paris Hilton ishte ajo që tërhoqi vëmendje gjatë ditës së djeshme.

Gjithashtu bukuroshja u pa të zbritej nga një veturë luksoze e cila besohet të kushtojë diku rreth 375.000$.