Pamjet e para të sulmit britanik në Siri (Video)

21:40 | 5 Dhjetor 2015

Bombarduesit britanikë kanë kryer sulmin e dytë ndaj caqeve të ISIS-it në Siri dhe kanë shkatërruar fushat e naftës, ndërsa në internet janë publikuar edhe pamjet e para të këtij sulmi.

Sulmi i parë ajror filloi para dy ditësh (3 nëntor) 57 minuta pas votimit të deputetëve, ku u sulmuan fushat e naftës në pjesën lindore të Sirisë.