Të Infektuar: 3703

Të Shëruar: 1946

Të Vdekur: 79

Pamje të momentit kur u shkel 4 vjeçari Almir Aliu (Video 18+)

11:33 | 4 Korrik 2016

Telegrafi ka publikuar një video të pranuar një lexues ku shihet se si shkelet familja Aliu nga Kumanova ku mbeti i lënduar rëndë 4 vjeçari Almir Aliu i cili pas disa ditësh vdiq në spitalin klink në Shkup.

Almirit ju bë varrimi ditën e shtunë ndërsa sot duhet të mbahen protesta ku do të kërkohet drejtësi dhe dënim maksimal për vrasësin Boban Iliç i cili tani për tani ka masën paraburgim për 30 ditë.

Për vrasjen e Almirit 4-vjeçar kanë reaguar qytetarët, subjektet nga Maqedonia dhe nga jashtë, institucionet por edhe i gjithë opinioni i gjërë.