Pamje shokuese të refugjatëve në Ballkan (Foto)

Rrugët e refugjatëve në këtë muaj janë bërë më të vështira. Kjo për shkak se ata po përballen me erëra të forta, me shi dhe me temperature të ulëta.

Bota

26/10/2015 23:59

Këto janë disa fotografi që i ka publikuar Daily Mail dhe që paraqesin mënyrat se si refugjatët po kalojnë nëpërmjet Ballkanit drejt vendeve të Bashkimit Evropian.

Fotografitë që I publikon Daily Mail janë realizuar në disa vende si Sllovenia, Kroacia, Hungaria si dhe vende të tjera.

Në artikullin kushtuar refugjatëve, shkruhet për kushtet e tmerrshme me të cilat po përballen refugjatëve, rruga e të cilëve është kalimi nga Ballkani drejt vendeve evropiane, liderët e të cilëve së fundmi, kanë paraparë kaos për shkak të krizës me refugjatë./gazetaexpress

Migrantet 2Migrantet 3Migrantet 4Migrantet 5Migrantet 6