Pamje nga fejesa, momenti fantastik i valles në mes Rifat Jasharit dhe nipit të tij

Gjatë ditës së djeshme në familjen Jashari në Drenicë kishte festë. Nipi i heroit, Hamëz Jashari, Besimi është fejuar dje. Në familjen e njohur të shqiptarëve kishte festë, e padyshim se “jetë” edhe më tepër i dha momenti i vallëzimit të Rifat Jasharit. Ky i fundit është parë shumë i lumtur përkrah nipave e mbesave…

ShowBiz

11/06/2024 08:57

Gjatë ditës së djeshme në familjen Jashari në Drenicë kishte festë.

Nipi i heroit, Hamëz Jashari, Besimi është fejuar dje.

Në familjen e njohur të shqiptarëve kishte festë, e padyshim se “jetë” edhe më tepër i dha momenti i vallëzimit të Rifat Jasharit.

Ky i fundit është parë shumë i lumtur përkrah nipave e mbesave të cilët po rriten e po zgjerohen si familje.

Jasharët gjithmonë do të kujtohen me shumë respekt nga qytetarët e Kosovës, e padyshim se një gëzim i tillë është pëlqyer nga të gjithë./Lajmi.net/