Pamje nga aksioni policor në veri të vendit

Forca speciale të Policisë së Kosovës kanë ndërmarrë sot në orët e hershme të mëngjesit një aksion në veri të vendit me ç’rast janë arrestuar dy persona, ndërsa një i tretë mbetet në kërkim.

Lajme

16/10/2019 11:10

KosovaPress, e cila raportoi që në orët e mëngjesit për këtë aksion, sjell pamjet e makinerisë së Policisë së Kosovës.

Ndryshe, një prej të arrestuarve është Rade Basara, hetues policor në veri. Ai ka udhëhequr hetimet për vrasjen e Oliver Ivanoviqit dhe dyshohet për fshehjen e provave.

V.B. është personi tjetër i arrestuar nga forcat speciale të Policisë së Kosovës gjatë aksionit të sotëm në veri të vendit.

Sipas burimeve të KosovaPress policia ka dështuar të arrestojë edhe personin e tretë që është Zhelko Bojiq, shef i operativës së policisë për rajonin e veriut të Mitrovicës.

YouTube player