Pamje/ 120 kilogramë eksploziv për ta shembur urën gjigante në Gjermani

Një urë e vjetër me gjatësi 485 metra dhe e lartë 70 metra në autostradën pranë Wilnsdorfit u shemb në shtetin perëndimor të Gjermanisë, North Rhine-Westphalia, këtë të diel.