Pamela Anderson: Bashkëshorti tentojë të më vrasë!

Seks simboli i viteve 1990 Pamela Anderson ka kërkuar ndalesën e bashkëshortit Rick Salmon i cili sipas saj ka tentuar ta vrasë...

ShowBiz

14/03/2015 22:00

Në fillim të vitit 2014 Pamel dhe Rick janë kurorëzuar për herë të tretë, e që nga fillimi kjo lidhje nuk ka funksionuar.

Tani Pamela ka vendosur të zbulojë së Rick gjatë marrëdhënieve seksuale ka provuar ta vrasë, e për këtë ajo edhe e ka denoncuar. Transmeton lajmi.net

Në anën tjetër, Rick po lufton që pasurinë e tij ta ruaj nga Pamela, meqë ai e ka tre herë më të madhe pasurinë.  Ndërkaq ai ka theksuar se Pamela është një bashkëshorte shumë e keqe dhe se tre herë ka abortuar fëmijët e tyre. Lajminet