Pal Lekaj: BE-së i kërkojmë, liberalizim për Kosovën ose shkarkim të qeverisë!

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Pal Lekaj ka reaguar pas liberalizimit të vizave për qytetarët e Ukrainës dhe ata të Gjeorgjisë.