Të Infektuar: 4931

Të Shëruar: 2267

Të Vdekur: 102

Pa këtë pozicion nuk ka seks!

22:45 | 8 Janar 2016

Është pozë ideale për seks në shpejtësi. Shumica e njerëzve kurrë nuk e kanë provuar, ndërkaq ata që janë më të lirë, thonë që kjo pozë kalon përndezjen në dimension të veçantë.

Ju duhet vetëm ndonjë pozë e përshtatshme që të hidheni në aksion.

Poza e famshme – mbështetur për mur, të cilën të gjithë frikësohemi ta provojmë, fillon kështu – lehtë hapni këmbët të mbështetura për mur. Partneri juaj le të afrohet sa më afër, me duar le të ngrejë vithet tuaja duke e shtyrë shpinën tuaj për mur për të mbajtur ekuilibrin, pastaj lejo penetrimin.

Për fillestarët – provoni të njëjtën pozë me një këmbë në tokë, transmeton Telegrafi.

Përse kjo pozë është aq joshëse – edhe pse është jashtëzakonisht ekzotike dhe e pazakonshme, fjala është për pozën klasike misionare në pozitë vertikale.

Sikur poza misionare, edhe kjo pozë është shumë intime dhe ju ofron intimitet dhe shikime të zjarrta sy më sy, mirëpo për dallim nga misionarja e cila praktikohet shumë, kjo pozë është paksa edhe tabu, gjë që gjërat më shumë i bën edhe më këndshme.

Mund ta praktikoni pothuajse në çdo vend, ndërkaq posaçërisht është seksi dhe përndezëse, nëse e praktikoni gjatë “seksit në shpejtësi” në ndonjë vend të pazakonshëm. /Telegrafi/