OVL e UÇK-së nëse Haradinaj nuk lirohet nuk mbajmë përgjegjësi për eskalim të stituatës

Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, në një komunikatë për shtyp, është shprehur e indinjuar për arrestimet që po u bëhen qytetarëve të Kosovës nën urdhra të Serbisë.

Lajme

18/06/2015 16:32

OVL e UCK-së ka kërkuar nga autoritetet sllovene që urgjentisht ta lirojnë Haradinjan dhe nga institucionet kosovare që ta kthejnë liderin e AAK-së në Kosovë, transmeton Klan Kosova.

Ata kanë thënë se nëse nuk ndodh kjo, nuk do të japin përgjegjësi për eskalimin eventual të situatës.