Oriola Marashi dhe Eros Grezda në prag të fejesës

Duket se dyshja janë duke menduar seriozisht fejesën.

ShowBiz

08/06/2020 19:04

Çifti, Eros Grezda dhe Oriola Marashi janë nga më të komentuarit në shoubiz, dyshja e cila filluan lidhjen para disa muajsh janë duke menduar fejesën.

“Panorama” bën të ditur se se dyshja janë gati të shkëmbejnë unazat dhe se tashmë kanë njohur familjet e njëri-tjetrit.

Gjithashtu, të njëjtat burime shkruajnë se ajo që mban Oriolën në Kroaci, ku jeton familja e Grezdës, është pikërisht fejesa dhe hapi i madh që pritet që të hedhë tashmë çifti.