Obiliqi me shkollë të basketbollit, KB Keku nis punën me grupmosha të reja

Obiliqi tashmë e krijuar shkollën e basketbollit për të rinjtë e qytetit. Bëhet fjalë për KB Kekun, që ia kanë filluar punës, transmeton lajmi.net. Aktualisht, në këtë klub janë duke u përgatitur gjenerata U16 dhe më poshtë, por së shpejti synohet krijimi i ekipes së parë, në qershorin e ardhshëm. Klubi u themelua nga Engjull…

Sport

02/08/2022 22:45

Obiliqi tashmë e krijuar shkollën e basketbollit për të rinjtë e qytetit.

Bëhet fjalë për KB Kekun, që ia kanë filluar punës, transmeton lajmi.net.

Aktualisht, në këtë klub janë duke u përgatitur gjenerata U16 dhe më poshtë, por së shpejti synohet krijimi i ekipes së parë, në qershorin e ardhshëm.

Klubi u themelua nga Engjull Sollova, Dritëro Kelmendi dhe Diellza Sallova.

Fëmijët po punojnë nën këshillat e trajnerit Sollova.  /Lajmi.net/