Obama injoron rënd Putinin, i lë dorën zgjatur (Foto/Video)

President amerikan Barack Obama dhe ai rus Vladimir Putin, i janë drejtuar asamblesë së përgjithshme të OKB-së, por gjatë kësaj ngjarje ka presidenti amerikan i ka bër një injorim të rëndë atij rus.

Bota

29/09/2015 09:36

Pas kësaj ka pasuar një darkë gala, ku Obama mbajti një fjalim. Por në fund të fjalimit, presidenti amerikan ishte afruar në tavolinë ku edhe ishte paraparë të ulet dhe të ngre dolli me të gjithë, transmeton lajmi.net

Ai këtë gjë e bëri me të gjithë përveç me presidentin rus Putin. Në një moment Putin shihet se si dëshiron të ngrihet për një dolli, por ishte Obama ai i cili e injorojë totalisht.

Se a ishte i qëllimshëm apo i rastësishëm veprimi i Obama nuk dihet, por një gjë është e sigurt që shefi i Kremlinit vërehet se nuk e ka pritur mirë. /lajmi.net

Obama-Putin 2Obama-Putin 3Obama-Putin 4

YouTube player
YouTube player