Nuk vonon reagimi i Sancho ndaj DFL

Jadon Sancho i ka reaguar DFL për gjobën e shqiptuar.

Sport

05/06/2020 19:31

Ylli i Dortmund ka publikuar një foto me një berber gjatë javës së kaluar, dhe kjo u kthye në arsye për të pranuar një dënim.

DFL ka konsideruar se Sancho ka vepruar në kundërshtim me rregullat e karantinës, duke rrezikuar kështu infektimin.

Përmes një komunikate, DFL kanë njoftuar se do të shqiptojnë gjoba për Sancho dhe Manuel Akanji.

Reagimi i Sancho nuk vonoi. Lojtari e ka quajtur ‘qesharake’ DFL-në, transmeton lajmi.net.

Sancho dhe Akanji kanë mundësi që të nisin nga një ankesë për vendimin e DFL. /Lajmi.net/