Pse UEFA eliminoi shortin dhe e vendosi Kosovën në Grupin I?

Mësohet edhe arsyeja se pse Kosova është plasuar në Grupin I dhe Gjibraltari në atë H.

Sport

09/06/2016 22:04

Parashihej të kishte short, por UEFA ka vendosur që të mos veprojë ashtu.

Kjo pasi që në Grupin H është Bosnja e Hercegovina, kundërshtar potencialisht i rrezikshëm për sigurinë në rast të ballafaqimit me Kosovën, përcjellë “Lajmi.net”.

Kësisoj, duke evituar përballjet e Kosovës me Serbinë apo Bosnjën, UEFA ka vendosur Përfaqësuesen e Albert Bunjakut në Grupin I.

Parashikoni ndeshjet e EURO 2016 dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 6S dhe Samsung Galaxy Note 4.