Nuk ndalet PDK: Inicion edhe dy komisione hetimore për kontratat një burimore dhe tekstet shkollore

Partia Demokratike e Kosovës do të inicojë themelimin e një komisioni hetimor parlamentar për kontratat njëburimore dhe për tekstet shkollore. Shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së, Abelard Tahiri, tha se është e domosdoshme themelimi i këtyre komisioneve, siç tha për të dëshmuar keqpërdorimet e mëdha në këto çështje. Në anën tjetër, shefi i Grupit Parlamentar…

Lajme

12/02/2024 13:50

Partia Demokratike e Kosovës do të inicojë themelimin e një komisioni hetimor parlamentar për kontratat njëburimore dhe për tekstet shkollore.

Shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së, Abelard Tahiri, tha se është e domosdoshme themelimi i këtyre komisioneve, siç tha për të dëshmuar keqpërdorimet e mëdha në këto çështje.

Në anën tjetër, shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, vuri në pah nevojën për miratimin e Ligjit për sigurime shëndetësore dhe rritjen e koeficientit në kuadër të Ligjit për paga.