Nora pa të brendshme

6:00 | 30 Nentor 2013

Nora1

Nora Istrefi e ka bërë një paraqitje ekstravagante në festivalin ‘Kënga Magjike’. Këngëtarja kosovare u paraqit në natën e dytë gjysmëfinale mbrëmë, ku u paraqit me këngën ‘I jemi je’. Por, nuk ishte kënga ajo që e veçoi Norën. Në fakt, veshja e saj provokuese, respektivisht fustani i bardhë, që zbulonte faktin se nuk kishte […]

Nora Istrefi e ka bërë një paraqitje ekstravagante në festivalin ‘Kënga Magjike’. Këngëtarja kosovare u paraqit në natën e dytë gjysmëfinale mbrëmë, ku u paraqit me këngën ‘I jemi je’. Por, nuk ishte kënga ajo që e veçoi Norën.

Në fakt, veshja e saj provokuese, respektivisht fustani i bardhë, që zbulonte faktin se nuk kishte të brendshme, bëri bujë dhe ishte tema qendrore e paraqitjes së saj. Sidoqoftë, Nora i konfirmoi linjat e saj perfekte të trupit, të cilat me siguri që ia ka lakmi çdo femër.