Nora e re, me stil klasik

Këngëtarja seksi e estradës sonë në një fotosesion vjen me lookun që na bën ta kujtojmë Norën si ishte më përpara.

ShowBiz

24/10/2013 11:47

Në disa fotografi të fundit që Nora Istrefi i ka publikuar nëpër rrjetet sociale, ajo ka treguar vijat e trupit, një stil sfidues, dhe frizurën klasike –  flokë të zeza me shumë dredha.

Fotot janë realizuar në Prishtinë, në parkun e bukur të Gërmisë, nga fotografi i saj personal Sharr Rezniqi.

 

Me ngjyra ose pa ngjyra, Nora “nuk o njisoj”.

 

 

Buzë – kuqe.