Nokautohet në fushë, lojtari humb ndjenjat dhe shokon futbollistët (VIDEO)

VIncent Pajot ka humbur ndjenjat në fushën e lojës në ndeshjen Bastia-St Etienne, por fatmirësisht gjithçka kaloi pa pasoja fatale.

Sport

05/03/2017 10:36

YouTube player

Parashikoni ndeshje të futbollit dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 7 dhe Samsung Galaxy S6