Njihuni me qenin që po e shëtitë gjithë botën |FOTO GALERI|

Udhëtimi i cili ka zgjatur 6 muaj ka kushtuar 250.000 funta, para të cilat Joanne i kishte siguruar nga shitja e shtëpisë, dhe me ato të holla ajo kishte strehuar rreth 15.000 qenë në rreth 50 strehimore të ndryshme.

Lajme

15/09/2015 11:35

Qeni i njohur me emrin ‘Oscar’ së fundmi ka fituar titullin si qeni më aventurier pasiqë ka udhëtuar anembanë botës duke vizituar disa nga destinacionet më të njohura botërore. Rrugëtimi i tij rreth botës përfshinë 5 kontinente – 29 shtete, duke ndaluar kështu në pikat e njohura turistike si; Kulla e Parisit, Taj Mahal etj. Joanne Lefson e ka shpëtuar Oscarin para 5 viteve nga një kasolle ku ai ishte i ngujuar, diku në Afrikë të Jugut. Joanne dhe Oscar filluan udhëtimin e tyre në maj të vitit 2010 me qëllim që t’i inspironin njerëzit anembanë botës, të mbledhin para me të cilat do të mund t’i ndihmonin miqtë e tjerë të Oscarit të cilët jetojnë në rrugë. Udhëtimi i cili ka zgjatur 6 muaj ka kushtuar 250.000 funta, para të cilat Joanne i kishte siguruar nga shitja e shtëpisë, dhe me ato të holla ajo kishte strehuar rreth 15.000 qenë në rreth 50 strehimore të ndryshme.

Shikoni aventurat e qenushit Oscar dhe pronares së tij dhe inspirohuni që sa më shpejt të niseni në udhëtimin tuaj të radhës. /lajmi.net

Oscar ‘The Traveller Dog’

Oscar ‘The Traveller Dog’

Oscar ‘The Traveller Dog’

Oscar ‘The Traveller Dog’

Oscar ‘The Traveller Dog’

Oscar ‘The Traveller Dog’

Oscar ‘The Traveller Dog’

Oscar ‘The Traveller Dog’

Oscar ‘The Traveller Dog’

Oscar ‘The Traveller Dog’

Oscar ‘The Traveller Dog’

Oscar ‘The Traveller Dog’

Oscar ‘The Traveller Dog’

Oscar ‘The Traveller Dog’

Oscar ‘The Traveller Dog’

Oscar ‘The Traveller Dog’