Njihuni me James Dabe, Popejin e jetës reale (Foto)

James Dabe është një kampion i krah-mundjes i cili filloi të konkurrojë në turne të ndryshme që në vitet e 70’a. Ai është i njohur si një person i qetë, i ftohtë dhe i përmbajtur.

Fun

14/06/2015 18:09

Parakrahët e Jeff janë 49cm në perimetër. Dhe pëllëmba e tij është gjigande. Ai qysh si fëmijë ka pasur krahë gjigand, thuajse është lindur për të garuar në krah-mundje.

Jeff-Dabe-19-inch-forearm

Edhe pse diagnoza zyrtare nuk i ishin bërë kurrë krahëve të tij, është e qartë se krahët gjigand nuk janë rezultat i drejtpërdrejtë i ushtrimeve, transmeton Lajmi.net.

Jeff-Dabe-hands8-150x150

Për fat të keq, në vitin 1986 Jeff pësoi një lëndim në krahun e djathtë gjatë një gare 2-3 minutëshe të krah-mundjes.

jtY05yN

Ai kurrë nuk u kontrollua nga një mjek, por vendosi të pushojë nga ky sport. Ai vendosi të konkurrojë përsëri në këtë garë në vitin 2012, duke përdorur vetëm krahun e tij të majtë, transmeton Lajmi.net.

Shikojeni atë në aksion më poshtë: