Njihuni me “Hulkun” ukrainas (Foto/Video)

Atleti ukrainas Denis Ciplenkov, njihet për masën e duarve të tij.

Fun

22/10/2015 15:34

Ato janë larg më të mëdha se duart normale dhe duket se Ciplenkov ka fuqi të jashtëzakonshme.

Vetëm 2 gishtat e tij janë më të mëdha se shumica e duarve “normale”!

Ai është kampion në shumë sporte ekstreme, duke përfshirë edhe mundjen e duarve.

YouTube player

hulk1 hulk2 hulk3

 

YouTube player