Të Infektuar: 3703

Të Shëruar: 1946

Të Vdekur: 79

Njerëzit janë të bindur pas videos së fundit, Tupac është gjallë

9:13 | 22 Nentor 2019

Kanë kaluar më shumë se dy dekada që kur Tupac Shakur u qëllua për vdekje në Las Vegas në moshën 25 vjeçare.

Në vitet që pasuan, publiku ka krijuar disa skenarë për ta bërë të ‘gjallë’ reperin Tupac, nga shitja e DVD-ve në tregun e Barras në Glasgoë e deri tek pjesëmarrja në një protestë në Rrugën e okupuar në New York.

Duke refuzuar të besojnë se ikona e hip-hop kishte vdekur aq i ri, shumë njerëz ende shpresojnë se Tupac disi arriti të mbijetojë nga të shtënat dhe të përkulet nga vëmendja për një jetë të re të anonimitetit.

Së fundmi në rrjete sociale është duke qarkulluar një tjetër video nga një vend i pa zbuluar, ku shohim një person që ngjason me reperin duke folur në telefon teksa filmohet nga pas, por pasi videoja nuk është e qartë nuk vërehen mirë tiparet e tij.