Një varr dhe ceremoni e thjeshtë për mbretin e Arabisë Saudite (Foto)

Mbreti i Arabisë Saudite Abdullah bin Abdulaziz që vdiq ditën e sotme u varros me një ceremoni mjaft të thjeshtë. 

Bota

23/01/2015 22:40

Madje për të nuk u rezervua as një varr i veçantë. Ai u varros në varrezat publike, bashkë me të tjerët, në një ceremoni ku morri pjesë vetëm familja e tij e ngushtë.