Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Një tufë lopë “pushtuan” rrugët gjatë bllokimit në Uells, njëra prej tyre mbante karrige në kokë

11:29 | 22 Maj 2020

Një tufë lopë u panë rrugëve të një fshati në Uells gjatë mbylljes së koronavirusit, dhe njëra prej tyre madje “solli mobilje me vete”.

Sipas mediave të huaja, skena e çuditshme u kap nga 12 vjeçari Noah Williamson dhe vëllai i tij, kur të dy dolën për shëtitje në Southgate të Gower, në jug të Uellsit.

A herd of cows were seen in a stampede down a deserted road in a village in south Wales

Rreth një duzinë lopësh janë parë duke vrapuar në një rrugë të zbrazët, ndërsa njëra prej tyre kishte edhe karrige në kokë, transmeton Telegrafi.

Ndërkohë Noah dhe vëllai i tij duhej të rrinin në rrugicë dhe të prisnin derisa tufa të kalonte.

The cow at the rear was running with a chair on its head