Një person është ngujuar në “Via Ferrata” në Pejë, shërbimi i kërkim-shpëtimit ka lokalizuar vendin

Një person është ngujuar në shtegun “Via Ferrata” në Pejë. Njoftimin për këtë e ka dhënë Shërbimi i Kërkim Shpëtimit Malor të cilët po e zhvillojnë operacionin e kërkim-shpëtimit. “Sapo kemi pranuar një thirrje për ndihmë në njërën prej Via Ferrata-ve në Pejë. Shpëtuesit tanë së bashku me zjarrfikësit e kanë lokalizuar vendaksidentin dhe janë…

Lajme

21/02/2024 17:08

Një person është ngujuar në shtegun “Via Ferrata” në Pejë.

Njoftimin për këtë e ka dhënë Shërbimi i Kërkim Shpëtimit Malor të cilët po e zhvillojnë operacionin e kërkim-shpëtimit.

“Sapo kemi pranuar një thirrje për ndihmë në njërën prej Via Ferrata-ve në Pejë. Shpëtuesit tanë së bashku me zjarrfikësit e kanë lokalizuar vendaksidentin dhe janë duke e zhvilluar operacionin e Kërkim-Shpëtimit. Për informata më të hollësishme ju njoftojmë me kohë”, thuhet në njoftim.  /Lajmi.net/

Postimi i plotë: