Një kaçik pule, pa Skocinë!

Dy ditë para referendumit për pavarësi, portalet skoceze publikuan dy foto ‘qesharake’, një të reve në qiell, dhe tjetrën të një kaçiku pule, që duken si harta e Anglisë dhe Walesit, pa Skocinë. Foto: Gillian Degnan 

Fotolajm

16/09/2014 17:44

Dy ditë para referendumit për pavarësi, portalet skoceze publikuan dy foto ‘qesharake’, një të reve në qiell, dhe tjetrën të një kaçiku pule, që duken si harta e Anglisë dhe Walesit, pa Skocinë. Foto: Gillian Degnan