Një i vrarë e dy të plagosur në Suharekë

Një person është vrarë dhe një tjetër është plagosur, në Suharekë. Ende nuk dihet se si ka ndodhur ngjarja dhe motivi i vrasjes. 

Lajme

03/01/2015 19:01

Qendra e Emergjencës në Suharekë, ka pranuar një person pa shenja jete dhe dy të plagosur.

Të plagosurit i kanë transportuar menjëherë për në Spitalin e Prizrenit.

Që të 3 janë nga Fshati Greiçevc dhe sipas informatave të siguruara nga TherandaPost, ngjarja e konfliktit ka ndodhur në lagjën Boga.

Deri më tani nuk ka informacione të sakta se cilat janë motivet e këtij rasti.