​Një i vdekur dhe 303 raste të reja me COVID-19

Një person ka humbur jetën si pasojë e COVID-19, dhe 303 të tjerë kanë rezultuar pozitivë gjatë 24 orëve të fundit. Kështu thuhet në njoftimin e Ministrisë së Shëndetësisë,, ku edhe bëhet e ditur se janë bërë 1.237 testime. Gjatë 24 orëve të fundit janë shëruar 858 persona. Ndërkohë, janë 4.030 raste aktive me koronavirus.

Lajme

20/08/2022 12:01

Një person ka humbur jetën si pasojë e COVID-19, dhe 303 të tjerë kanë rezultuar pozitivë gjatë 24 orëve të fundit.

Kështu thuhet në njoftimin e Ministrisë së Shëndetësisë,, ku edhe bëhet e ditur se janë bërë 1.237 testime.

Gjatë 24 orëve të fundit janë shëruar 858 persona. Ndërkohë, janë 4.030 raste aktive me koronavirus.