Një foshnje po trajtohet nga COVID-19 në QKUK

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se 52 pacientë me Covid-19 janë në trajtim në kuadër të klinikave të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme. Raporti i datës 13 gusht 2022, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme: Klinika Infektive, 19 pacientë + 1 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi. Klinika e Pediatrisë, 2 pacientë.…

Lajme

13/08/2022 10:24

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se 52 pacientë me Covid-19 janë në trajtim në kuadër të klinikave të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme.

Raporti i datës 13 gusht 2022, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 19 pacientë + 1 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi.

Klinika e Pediatrisë, 2 pacientë.

Klinika e Gjinekologjisë, 2 pacientë.

Klinika e Neonatologjisë, 1 foshnje.

Mjekim Intensiv Qendror, 2 raste.

Spitali i Gjakovës, 8 pacientë.

Spitali i Prizrenit, 3 pacientë.

Spitali i Pejës, 9 pacientë.

Spitali i Gjilanit, 5 pacientë. /Lajmi.net/