Një ditë e zakonshme në metro të Japonisë (Video)

Udhëtimi me metro të Japonisë është një problem mjaft i madh, i dendur dhe ndonjëherë edhe i rrezikshëm.

Bota

25/11/2016 12:00

Vetë sistemi i metrosë është në qendër të qytetit, shkruan lajmi.net.

Metrotë në Tokio përbëhen nga 285 stacione dhe 13 linja që mbulojnë gjatësi prej 300 km.

Metro është transporti që popullata japoneze e shfrytëzon kohën më të madhe, prandaj kjo e bënë që të jenë gjithmonë në kaos dhe tollovi.

Por, megjithatë ata përsëri nuk e kanë problem këtë, frekuentimi i metrosë vazhdon të jetë edhe më i madh.

Në videon e mëposhtme mund të shihni një ditë të zakonshme të tyre.

Deri sa ne ankohemi për tollovinë që shkaktohet tek linjat tona në Prishtinë, kreyesisht gjatë pasdites, japonezët me buzëqeshje në fytyrë i lëshojnë nga pak vend njëri tjetrit për t’u futur të gjithë. /lajmi.net