Një aksident i rëndë ka ndodhur në Kumanovë, 2 të vdekur

Makina sipas të gjitha gjasave ka rënë nga ura poshtë në Autostradë. Jozyrtarisht mësohet se dy persona ka humbur jetën.

Lajme

09/06/2015 18:22

Policia, ambulanca dhe zjarrfikësit janë në terren. Në aksident është përfshirë edhe një kamion cistern cili në tentim për ti ikur makinës është rrokullisur.

Autostrada për në kufirin e Tabanocit është e bllokuar.