Nitaj: Do ta kundërshtojmë çdo presion, edhe ndërkombëtarë (Video)

Përfaqësuesi i AAK-së, Muharfrem Nitaj, ka deklaruar që opozita është e bashkuar që të kundërshtojë të gjitha presionet që mund të vijnë.

Lajme

01/10/2015 23:10

Madje, Nitaj theksoi se janë të përcaktuar që të kundërshtojnë edhe presionin e miqve ndërkombëtar, nëse do të ketë një të tillë.

Zgjidhja e vetme sipas tij, është që të hiqen nënshkrimet nga marrëveshjet e arritura me Serbinë dhe Malin e Zi./Tribuna Channel

YouTube player