Nis festivali ndërkombëtar i poezisë

​Lidhja e Shkrimtarëve të Kosovës, sot dhe nesër do të mbajë festivalin ndërkombëtar të poezisë "Drini poetik" në Prishtinë-Prizren-Kukës.

Lajme

09/06/2016 08:15

Sipas një njoftimi të LShK-së, në këtë festival do të marrin pjesë anëtarë të LSHK-së dhe mysafirë nga jashtë.

“Presim të marrin pjesë dashamirët e letërsisë e të artit. Festivali mbahet në shenjë të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit”, thuhet në njoftim.