Nika i LDK-së fton qytetarët të dalin të votojnë

Kandidat i LDK-së për kryetar të Komunës së Drenasit, Bedri Nika, ka votuar në Qendrën e votimit në shkollën fillore “Xhevë Lladrovci” në Glanasellë.

Lajme

04/12/2016 10:46

Nika, i cili në qendrën e votimit shoqërohej nga bashkëshortja, vajza dhe djali, i ka ftuar qytetarët që të dalin të votojnë të preferuarin tyre.