Nicky Minaj shpërthyese

A ju kujtohet Nicki Minaj? Ka kohë që nuk kemi folur për të, kështu që ajo e ka gjetur mënyrën që ta marrim nëpër gojë sërish, në një mënyrë apo tjetrën. Pra, çfarë ka bërë? A e ka publikuar ndonjë këngë të re? A e ka bërë ndonjë album apo si po shkon karrierë e…

ShowBiz

28/11/2013 14:00

A ju kujtohet Nicki Minaj? Ka kohë që nuk kemi folur për të, kështu që ajo e ka gjetur mënyrën që ta marrim nëpër gojë sërish, në një mënyrë apo tjetrën. Pra, çfarë ka bërë? A e ka publikuar ndonjë këngë të re? A e ka bërë ndonjë album apo si po shkon karrierë e saj aktuale?

Asnjëra nga to. Ajo vetëm i ka postuar në Instagram disa fotografi, duke treguar se është duke ‘pëlcitur’ nga gjoksi. Këngëtarja amerikane njihet për trupin e saj bombastik dhe të pasmet e bujshme. Nicky po kthehet, me ose pa muzikë…