“Ngri”, sfida e zë Atdheun mbi Xhulin

Në “Big Brother VIP Kosova” po zhvillohen sfida të ndryshme. Njëra nga sfidat e radhës është “ngri-shkri”, shkruan lajmi.net. Kjo sfidë e ka zënë bashk Xhulin dhe Atdheun. Teksa disa nga banorët ishin duke u endur nëpër shtëpi, Xhuli po ushtronte dhe në një moment Atdheu i afrohet. Papritur, atyre u kërkohet të ngrijnë dhe…

ShowBiz

25/01/2023 15:33

Në “Big Brother VIP Kosova” po zhvillohen sfida të ndryshme.

Njëra nga sfidat e radhës është “ngri-shkri”, shkruan lajmi.net.

Kjo sfidë e ka zënë bashk Xhulin dhe Atdheun.

Teksa disa nga banorët ishin duke u endur nëpër shtëpi, Xhuli po ushtronte dhe në një moment Atdheu i afrohet.

Papritur, atyre u kërkohet të ngrijnë dhe Atdheu mbetet mbi Xhulin./Lajmi.net/