Nga shembja e gurëve bllokohet rruga që të çon në pikëkalimin kufitar të Bllacës

Në rrugën kryesore që të çon në pikëkalimin kufitar mes Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut në Bllacë janë shembur gurë të mëdhenj dhe kanë bllokuar rrugën.

Lajme

17/05/2022 15:20

Mediat lokale atje kanë shpërndarë video-incizim të shembjes së gurëve në rrugën që të dërgon në pikëkalimin kufitar me Maqedoninë e Veriut.

Veturat janë parë të ndalura në pjesën tjetër të rrugës në pamundësi për të kaluar tutje.