Nga jashtë kjo shtëpi nuk duket asgjë, por brenda është madhështore

Kjo shtëpi ndoshta nuk po ua mbushë syrin nga jashtë, por kur ta shikoni atë se si duket nga brenda do të mahniteni. Më poshtë mund t’i gjeni pamjet e brendshme të shtëpisë së bukur.

Fun

02/03/2015 15:56

Për Andrean dhe Gabriela Morrison shtëpitë normale nuk janë shumë të pëlqyeshme. Ideja për t’u ikur borxheve të energjisë dhe shpenzimeve të tjera nuk tingëllonte argëtues në fillim për ta.

Ata që të dy dëshironin një mjedis të vogël për të jetuar, por të përballueshëm, kështu që ata bënë diçka që shumica e njerëzve do të mendojnë se ata janë të çmendur; ata shitën 80% të pasurisë së tyre për të blerë një tokë pesë hektarë për të ndërtuar shtëpinë e tyre të bukur, transmeton Lajmi.net.

Dhe, pasi kjo shtëpi doli të jetë e përballueshme për ta, ata filluan ta ndërtojnë atë. Rezultati? Padyshim se shumë mahnitës dhe pa nevojën për të paguar fatura për energjinë dhe ngrohjen.
fc9e9108-8a73-4841-aed4-3a8a423a7976
5fff7145-b5cb-471c-bba6-3e06052bd497
Shtëpia ka një dizajn modern, që lë shumë përshtypje.
6b151966-90da-42e6-a8f6-2a7e1d9c69d4
Shtroja është unike dhe e gjallë, duke krijuar një ambient shumë të bukur për mysafirët.
4444b17f-7126-4ef9-8796-5a6b5d1021ef98db1857-3556-42ad-a327-8fbbf7fcc0b4ac8d652b-263a-4375-9767-346097248060e519768b-0cae-4087-bb87-ae63ea1bdc98
Dhe kuzhina? Madhështore. E pajisur plotësisht me një dizajn të harlisur.
3b2b91ca-5b1b-4f71-9438-990060ce4912a7cf2273-04ce-4ce9-acce-ab83a89a3a81ac5a931a-26aa-4bca-9934-7f9214f058f9
Ndërsa tavanet janë të ulëta, dhoma e gjumit ka ende hapësirë të mjaftueshme, duke u dhënë atyre hapësirën që kanë nevojë për t’i organizuar gjërat pa pasur nevojë të kujdesen për të ruajtur më shumë vend, transmeton Lajmi.net.
b111dd52-1afc-4cdb-8a4b-140c4176301183d65d18-57ea-4607-a32c-da395f18ce10
Shtëpia ka gjithashtu edhe një tualet të veçantë.
233e3d36-80de-45fb-8692-5dbce95b57a0d5bbe4b2-4b65-4110-bc74-923feff601a0667edc92-173c-4167-85c0-ffe476b87655
Terra, vajza e tyre 14 vjeçare, ka gjithashtu kabinën e saj të vogël.
7f8329b5-09d7-4892-95ec-32348114bd18cef410fd-0d9f-4223-963c-816bf369224b
Sa kushtoi ky ndërtim? $33,000. Ju pëlqeu? Shpërndajeni atë me miqtë tuaj!