Nga jashtë kjo shtëpi duket normale, por pamjet brenda ju habisin

Nga jashtë duket shumë e zakonshme, për një shtëpi të thjeshtë në Angli. Këtu është një pamje e oborrit të saj prapa, një oborr shumë i bukur. Ka edhe një ulëse që lëkundet. Por, kjo është ajo çfarë ka brenda kësaj shtëpie, gjithçka e ngjyrosur në ngjyrë vjollce duke përfshirë muret, perdet, qilimat dhe mobiljet.…

Lifestyle

04/03/2014 17:54

Nga jashtë duket shumë e zakonshme, për një shtëpi të thjeshtë në Angli.

Këtu është një pamje e oborrit të saj prapa, një oborr shumë i bukur. Ka edhe një ulëse që lëkundet.

Por, kjo është ajo çfarë ka brenda kësaj shtëpie, gjithçka e ngjyrosur në ngjyrë vjollce duke përfshirë muret, perdet, qilimat dhe mobiljet.

Kuzhina gjithashtu.

As banjoja nuk është ndryshe.

Çmimi i kësaj shtëpie është 400,000 funte angleze.

A do ta donit një shtëpi të këtillë për vete?