Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Nga ‘Fifty Shades of Grey’ deri tek ‘Showgirls’- 17 skenat më të këqija të seksit në filmat e ‘Hollywood’-it

15:08 | 14 Shkurt 2020

Për të festuar ‘Ditën e të dashuruarve’ kjo është lista e skenave më të këqija erotike.

Kushdo që ka bërë marrëdhënie seksuale pranë një pasqyre, mund ta dijë se fatkeqësisht seksi rrallë herë duket bukur. Por ju mund të mendoni se aktorët e ‘Hollywood’-it mund ta bëjnë të duket më mirë.

Aktorët janë të ‘nxehtë’. Editorët e bëjnë edhe më tërheqëse skenën me drita të lehta dhe hijezim perfekt.

Për t’ju bërë të ndiheni më mirë në lidhje me jetën tuaj seksuale këtë ‘Shën Valentin’ , këtu është një listë e seksit vërtet të tmerrshëm në kinematë amerikane.

1.’Gigli’

2.’Howard the Duck’

3. ‘Killing Me Softly’

4. ‘Bad Teacher’

5. ‘Maps of the Stars’

6. ‘Body of Evidence’

7. ‘Showgirls’

8. ‘Avatar’

9. ‘The room’

10. ‘Fifty Shades of Grey’

11. ‘Basic Instinct 2’

12. ‘Wet Hot American Summer’

13. ‘Damage’

14. ‘If These Walls Could Talk 2’

15. ‘What Women Want’

16. ‘Watchman’

17. ‘Gone Girl’