Të Infektuar: 3703

Të Shëruar: 1946

Të Vdekur: 79

Ja për çfarë do të mbahen nesër seanca në Kuvend

14:35 | 13 Korrik 2016

Kuvendi i Kosovës nesër do të mbajë seancën e radhës plenare, ku  sipas njoftimit për media, do të jenë vetëm tri pika të rendit të ditës.

Sipas njoftimit në seancën e cilia do të fillojë nga ora 10:00, do të bëhet edhe shqyrtimi i dytë i projektligjit për Buxhetin e Kosovës

R e n d i  i  d i t ë s

  1. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 05/L-109 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 05/L-071 për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2016,
  2. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 05/L-108 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 03/L-049 për financat e pushtetit lokal,
  3. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës për vitin 2015.