Nesër rezultatet e testit të Arritshmërisë

Zyrtarë të lartë të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, do të mbajnë nesër (e hënë), konferencë për media, ku do të publikohen rezultatet e Testit të Arritshmërisë, të cilit ditë më parë i janë nënshtruar nxënësit e klasave të nënta (IX).

Lajme

07/06/2015 14:10

Konferenca mbahet në ambientet e MAShT (kati I), këndi për konferenca, duke filluar nga ora 11:00, thuhet në njoftim.