Nesër në Kuvend qëndron një delegacion i lartë i Asamblesë Parlamentare të NATO-s

Të premten, më 29 qershor 2018, në kuadër të vizitës në Kosovë, Delegacioni i Asamblesë Parlamentare të NATO-s, në përbërje: Paolo Alli, President i Asamblesë Parlamentare të NATO-s dhe Andrius Avizius, drejtor i Komisionit për Dimensionin Civil dhe Siguri, do të zhvillojë takime në Kuvendin e Kosovës.

Lajme

28/06/2018 19:12

Agjenda:                                    

09:30-10:30 Takim me Kryesinë e Kuvendit të Republikës së Kosovës: Nënkryetarët: Xhavit Haliti, Aida Dërguti, Kujtim Shala, Slavko Simiq, Mufera Srbica – Shinik.

Pas takimit do të ketë konferencë për media

 18:30-19:30  -Takim me delegacionin e Kuvendit të Republikës se Kosovës në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës: Xhavit Haliti, Aida Dërguti, Slobodan Petroviq, Ismet Beqiri, Mufera Sinik, Gani Dreshaj./Lajmi.net/