Nesër fillojnë punimet në rrugën Prishtinë- Mitrovicë, Kurti e Aliu do të shohin nga afër punimet

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, nesër bashkë me ministrin e Infrastrukturës Liburn Aliu, do të jenë në terren. Bëhet fjalë për fillimin e punimeve në rrugën Prishtinë-Mitrovicë. “Me rastin e fillimit të punimeve për Projektin ” Zgjerimi i Rrugës Nacionale  M2″,   të rrugës  Prishtinë – Mitrovicë ,  organizuar  nga Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe…

Lajme

03/03/2024 22:15

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, nesër bashkë me ministrin e Infrastrukturës Liburn Aliu, do të jenë në terren.

Bëhet fjalë për fillimin e punimeve në rrugën Prishtinë-Mitrovicë.

“Me rastin e fillimit të punimeve për Projektin ” Zgjerimi i Rrugës Nacionale  M2″,   të rrugës  Prishtinë – Mitrovicë ,  organizuar  nga Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës,  do të bëhet vizitë ku do të marrin pjesë  z.Liburn Aliu – Minister i MMPHI-se, dhe kryeministri i Republikës së Kosovës z. Albin Kurti”, thuhet në njoftim e Ministrisë së Infrastrukturës.